Atmosferă explozivă în prima zi de PLAI

Deîndată ce-au intrat pe scenă, atmosfera a început să se încingă, oamenii au devenit nerăbdători şi ropote de aplauze au însoţit prima melodie a formaţiei ZAZ.

Au fost atât de asteptaţi încât la 21.30, când a început concertul, la casa de bilete, era afişat “sold out” ceea ce se traduce prin 5000 de persoane care au dansat şi au cântat pe ritmurile inconfundabile ale ZAZ. Pe la 23 au ieşit de pe scenă, dar la cererea publicului au revenit şi ne-au mai încântat urechile cu încă două melodii superbe. Din repertoriu nu au lipsit faimoasele “Je veux” ori “Les passantes”, iar apoi ne-au surprins şi cu varianta lor a piesei “La vie en rose”.

Revenind acum la Plai, pe la 19 mi-am luat acreditarea de la Anca şi am păşit într-o lume diferită, lumea PLAI. Peste tot unde te uitai vedeai oameni jucându-se, mâncând, stând la o bere/pahar de vin cu prietenii sau pur şi simplu relaxându-se în spaţiile special amenajate.

Atmosfera a fost foarte relaxată şi peste tot a domnit o satre de bună dispoziţie şi armonie, în parte şi datorită muzicii celor de la Maïa Vidal.

“Acest cântec e pentru toţi oamenii diferiţi. Această diferenţă este cea mai mare bogăţie a voastră.” – ZAZ

Au ma scris despre: Bloghiță, Cristina, Claudia, Alexandra, Lucian, Ruxa, TheFua.

Mai multe poze găsiţi pe pagina de Facebook a festivalului.

Festivalul PLAI 2013 este organizat de Asociaţia Culturală  Sunet Ambianţă  Timişoara şi Casa de Cultură  a Municipiului Timişoara, în parteneriat cu Institutul Cultural RomânConsiliul Judeţean Timiş și Institutul Francez din Timișoara.

Sponsori principal PLAI 2013: HELLA

Sponsori: Euro GSM și Staropramen

Susţin investind în dezvoltarea PLAI: Cabinet MercescuDraxlmaierKathrein,ContinentalIHM Total Consult și Quark Motors.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply